GTST

Het verleden van GTST-acteur Everon Jackson Hooi ziet er verschrikkelijk uit

Everon Jackson Hooi kennen de meeste mensen van zijn rol als 'Bing Mauricius' in Goede Tijden, Slechte Tijden. Aangezien de acteur alweer een lange tijd in de soap te zien is, wordt het eens tijd voor een terugblik!

Everon Jackson Hooi — The Movie Database (TMDB)

Everon Jackson Hooi is geboren op het eiland Curaçao, maar op achtjarige leeftijd verhuisde hij met zijn moeder naar Nederland. Daar volgde hij de opleiding Audiovisuele Vormgeving, maar rolde ondertussen langzamerhand in de acteerwereld. Dat resulteerde in 2005 tot een rol als ‘Bing Mauricius’ in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Bing GTST

Hij is namelijk al een keer neergeschoten, maar ook neergestoken. Lag in coma, draaide de bak en hij heeft zelfs twee huwelijken achter de rug! Je zou er moe van worden.

Chemie met Marly

In de serie heeft de acteur al jaren een relatie met Nina Sanders – gespeeld door Marly van der Velden. Mocht Marly ooit besluiten Meerdijk te verlaten, dan weet Everon zeker dat hij er ook mee stopt. Zo vertelt de acteur dit jaar in Oude Tijden. Everon weet mooi onder woorden te brengen waarom hij niet zonder Marly verder zou willen. ‘Met wie moet ik het dan doen? Ze kunnen van alles verzinnen, maar om dit te krijgen wat we nu hebben… Wat Mar en ik hebben is gewoon chemie. Dat kun je wel spelen, maar sommige dingen zijn echt. Als ik naar haar kijk dan hou ik ook echt van d’r, omdat we een geschiedenis hebben.’ Everon besluit dat hij dat speciale gevoel niet opnieuw met een andere acteur krijgt. ‘Als dat stopt, moet ik dat dan creëren met iemand anders? Ja, ik weet het niet.’

Everon Jackson Hooi vroeger

Aangezien de acteur al zo’n lange tijd op de buis te zien is, zijn er beelden in het archief gevonden van het begin van zijn carrière. Maar we moeten goed kijken. Want echt veranderd is onze Bing eigenlijk niet.

PERSVIEWING DE ERFENIS Everon Hooi Copyright KIPPA Beeld ANP /  ANP Kippa

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!