GTST

Ferry Doedens zegt spijt te hebben dat hij dit niet eerder heeft gedaan. waardoor zijn toekomst richtingloos en minder zelfverzekerd wordt

Ferry Doedens heeft zich vaak afgevraagd wat hij nou eigenlijk kan. Dat vertelt de 33-jarige acteur in gesprek met Veronica Superguide. Doedens had naar eigen zeggen “enorme spijt” dat hij geen “echt vak” had geleerd.

GTST-acteur Ferry Doedens: Ik heb al acht weken lang met iedereen  geknuffeld | Show | AD.nlIn het interview haalt Ferry de zangeres Lady Gaga als voorbeeld aan, die ook eens aangaf dat ze zichzelf nooit goed genoeg vond als muzikant. “Dat heb ik ook vaak genoeg gehad, dat ik dacht: ik ben niets, want ik heb geen universiteit gedaan”, legt de acteur uit. “Ik ben geen advocaat of accountant, wat kan ik nu eigenlijk?”

Goede Tijden, Slechte Tijden

Toen Ferry Doedens een paar jaar geleden opnieuw uit de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden vertrok, zette dat hem aan het denken. “Ik had enorme spijt dat ik geen echt vak had geleerd. Inmiddels weet ik: iedereen is goed in wat hij of zij doet. Dat heeft niks te maken met je opleiding, maar alles met hoe je in het leven staat en op welke manier je met mensen omgaat.”

Verliefd op Curaçao: is dít de nieuwe vlam van Ferry Doedens?

Het ziet ernaar uit dat Ferry Doedens zijn tropical lover heeft gevonden. De acteur heeft op Curaçao iemand leren kennen met wie hij het ‘erg leuk’ heeft, vertelt hij in de podcast Paul’s Huisfeest. Curaçao is the island of love, from now on.

Luis Gonzalez

The mystery man heet Luis Gonzalez en is ook zanger. Daarnaast werkt hij in de verzekeringswereld. Er is nog weinig bekend over het paar, maar het ziet ernaar uit dat ze het enorm naar hun zin hebben op het mooie eiland. Ze maken daar geen geheim van, want op Instagram deelt Ferry een paar leuke vakantiefoto’s.

Ferry cute! Helaas heeft Luis geen open Instagram-account, dus het spioneerwerk zit erop. Wel heeft hij in zijn bio staan dat hij een hedonist is (aka een levensgenieter).

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!