GTST

Heet nieuws: Bertrie Wierenga heeft gezondheidsproblemen, heeft dit gevolgen voor de baby?

Bertrie Wierenga (34) is in blijde verwachting van haar eerste kindje, maar de 'GTST'-actrice dacht even dat ze gelijk twee kinderen zou mogen verwelkomen met Dorian Bindels (32). Ze kwam namelijk 'ineens heel veel aan', waardoor ze vermoedde zwanger te zijn van een tweeling.

Bertrie Wierenga - FHM500

“Ik dacht wat problemen met mijn lichaam te hebben”

Het gaat ‘uitstekend’ met de zwangere Bertrie, laat ze in haar interview met LINDA. weten. Haar zwangerschap verloopt goed, ze is niet misselijk geweest en voelt zich ‘heerlijk’. Toch maakte zich zich in de eerste weken wel wat zorgen. “In het begin waren mijn hormonen een beetje in de war en dacht ik wat problemen met mijn lichaam te hebben”, laat de GTST-actrice, die de nu eveneens zwangere Shanti in de soap speelt, weten.

Sinds haar zwangerschap nam haar gewicht in rap tempo toe. Dat hoort er natuurlijk enigszins bij, maar toen ze in korte tijd vijf kilo aankwam, raadpleegde ze dokter Google. “Ik zocht het op en las op het internet dat dat vaak gepaard gaat met een tweeling.”

Met de komst van een tweeling zou ‘in principe niets mis mee’ zijn, maakt ze duidelijk. “Maar dan wordt het ineens wel een ander verhaal.” Om er zeker van te zijn, ging Bertrie direct naar de verloskundige. Die kon haar geruststellen: ze zat nog onder het ‘normale’ gewicht. “Alles was goed; het betekende geen tweeling.”

Rust pakken is voor Bertrie ook tijdens haar zwangerschap een uitdaging. Zo heeft ze net de opnames van de film Expeditie Cupido achter de rug, speelde ze de afgelopen maanden in de musical De Tocht en gingen de opnames van GTST weer van start. Daarnaast zit ze ook middenin de opnames voor de film Rokjesnacht. “Maar het is allemaal leuk. Ik wil het zelf en doe het met heel veel plezier.”

Eind mei maakten Bertrie en Dorian, die inmiddels verloofd zijn, via Instagram bekend ouders te worden. Een week later onthulde het stel in RTL Boulevard of ze een jongen of meisje verwachten:

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!