GTST

Schokkend: GTST-actrice plaatst onverwachts naaktfoto’s op sociale media – Is dit een truc om haar naam op te poetsen of een morele ondergang die voor verontwaardiging zorgt?

Sophie Bouquet, bekend als Merel Verduyn in Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft haar volgers op Instagram verrast met een gedurfde foto waarop ze uit de kleren gaat. De post heeft al snel veel aandacht getrokken en zorgt voor heel wat reacties.

Onder de reacties suggereert een volger zelfs dat Sophie misschien wel de volgende GTST-ster in Playboy kan worden: “Word jij na Georgina Verbaan, Lieke van Lexmond, Aukje van Ginneken en Marly van der Velden de volgende die in de Playboy komt?” Deze opmerking lokte veel interessante reacties uit, waaronder een fan die haar een “powerwoman” noemde.

Sophie maakte haar debuut in GTST als Merel in 2019, waarin ze de rol van een politieagent in opleiding speelt – een sterke en vastberaden vrouw. Haar afwezigheid van drie maanden in de serie heeft de nieuwsgierigheid van veel fans gewekt, maar de reden was niets minder dan haar deelname aan het populaire tv-programma Het Perfecte Plaatje, waarin ze meedeed om haar fotografievaardigheden te bewijzen. Naast haar televisiecarrière is Sophie ook druk bezig met haar rol in de nieuwe romantische komedie Love Fail Repeat, die is opgenomen op het zonnige eiland Curaçao – een project dat belooft een knaller te worden op het grote scherm.

Sophie bewijst niet alleen dat ze een getalenteerde actrice is, maar ook dat ze in verschillende gebieden kan slagen, van televisie tot film, en zelfs het potentieel heeft om te schitteren in grote magazines.

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!