GTST

Wist je dat? Wanneer komt het op tv en kun je vooruitkijken? Alles dat je moet weten over GTST 2024

We hebben Meerdijk deze zomer even moeten missen, maar een nieuw seizoen van GTST laat niet lang meer op zich wachten. Want wanneer komt GTST 2024 terug op tv? En welke acteurs zitten er allemaal in het nieuwe seizoen? Misschien nog wel belangrijker: hoe loopt de cliffhanger af? Wij zetten alles dat je moet weten op een rijtje!

Goede tijden, slechte tijden - Wikipedia

In de immens populaire soap GTST volgen we al jaren het wel en wee van de inwoners van Meerdijk. Inmiddels hebben de personages al heel wat moeten doorstaan en dat zal in het nieuwe seizoen niet anders zijn.

Wanneer komt GTST 2024 terug op tv?

Gelukkig hoeven fans niet lang meer te wachten op de start van het nieuwe seizoen van GTST. De eerste aflevering van seizoen 35 zie je al op 26 augustus op RTL 4 om 20.00 uur. Het programma zal daar zoals vertrouwd van maandag t/m donderdag te zien zijn op deze tijd.

Wanneer komt GTST 2024 terug op Videoland?

Heb je een abonnement op Videoland? Dan heb je geluk! De eerste vier afleveringen van het nieuwe seizoen van GTST staan namelijk vanaf 22 augustus op de streamingsdienst van RTL. Zo weet je al net iets eerder dan televisiekijkend Nederland hoe het afloopt na de zomercliffhanger!

Is GTST 2024 vooruit te kijken en terug te kijken?

GTST kijk je ook gemakkelijk vooruit en weer terug via Videoland. Videoland is niet gratis, je kunt een abonnement afsluiten vanaf 4,99 euro per maand. Abonnees van het streamingsplatform kijken vier afleveringen per week vooruit. Geen abonnement? Dan kun je ook via de RTL XL App jouw favoriete programma nog eens rustig terugkijken.

Welke acteurs zitten er in GTST 2024? Wie is de cast?

De laatste paar jaar zijn er een hoop nieuwe gezichten gearriveerd in Meerdijk, maar we hoeven het gelukkig ook niet zonder oude bekenden te doen. Zo maakt niemand minder dan Bartho Braat (73) zijn comeback als Jef Alberts. Van Bertrie Wierenga (Shanti in GTST) moeten we juist tijdelijk afscheid nemen: zij is met zwangerschapsverlof. Verder zien we wel Edwin Jonker terug als Richard en maakt ook Hassan Slaby gewoon weer zijn opwachtig als Marwan. Janine (Caroline De Bruijn) en Ludo (Erik de Vogel) mogen natuurlijk ook zeker niet ontbreken! En Meerdijk zal ook nóg een nieuw personage verwelkomen: niemand minder dan voormalig ZOOP-actrice Juliette van Ardenne heeft een rol te pakken in GTST.

Wat is de cliffhanger van GTST 2024?

In de cliffhanger van het vorige seizoen zagen we hoe Janine bewusteloos wordt meegesleept door een man. Nola krijgt vlak voor een belangrijke benefietdag de diagnose leukemie, wat zorgt voor emotionele momenten bij kijkers. En hoe moet het nu Richard de vader blijkt te zijn van Shanti’s baby?

Hoe loopt de cliffhanger van GTST 2024 af?

In het nieuwe seizoen zullen “talloze uitdagingen, geheimen en intriges” natuurlijk weer niet ontbreken, zo liet RTL al eerder weten. Ook verklapte de zender: “Vooral de familie Sanders staat onder hoogspanning. Terwijl Ludo wanhopig zoekt naar Janine, raakt Nola verstrikt in een medische crisis, die ook impact heeft op haar gezin, relatie en vriendschappen.

Hoe lang bestaat GTST?

GTST bestaat al sinds 1990. Op 1 oktober in dat jaar werd de eerste aflevering uitgezonden op RTL 4. Inmiddels gaan we dus alweer richting het 35ste seizoen van de populaire soap en het einde lijkt nog lang niet in zicht!

Het nieuwe seizoen van GTST zie je vanaf 22 augustus op Videoland en vanaf 26 augustus op RTL 4 om 20.00 uur.

 

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!