GTST

GTST Spoiler: Shanti’s Wraak en Ludo’s Onverbiddelijke Zege

In de nieuwste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden zien we hoe Shanti zich aanvankelijk veilig waant, maar het drama neemt al snel een onverwachte wending wanneer de machtsspellen in Meerdijk zich ontvouwen.

Shanti waant zich veilig

Shanti vindt het niet eens een verkeerde deal: in ruil voor het schilderij verdwijnt Richard zonder iets te zeggen uit Meerdijk. Hij lijkt er gehoor aan te geven en checkt al uit De Rozenboom, tot verbazing van Ludo die besluit verhaal te gaan halen bij Shanti.

Shanti laat zich niet piepelen door Ludo

Shanti laat zich niet piepelen door Ludo

Shanti heeft direct door dat Ludo niet uit bezorgdheid of interesse langskomt. Hij maakt dan ook maar meteen duidelijk waar hij voor komt: hij wil de Walanski terug. Shanti heeft daar geen boodschap aan: prima als Ludo vindt dat het zijn eigendom is, zonder papieren begint ‘ie niks.

Richard dacht gewonnen te hebben

Richard dacht gewonnen te hebben

 

Maar Ludo is niet voor één gat te vangen: hij hoort dat Richard het doek laat vervoeren naar het vliegveld en koopt de transporteur om. Al snel heeft hij de Walanski in handen terwijl Richard met een lege kist op reis gaat.

Ludo wint altijd

Ludo wint altijd

 

Maar Richard kan niet vertrekken voordat Shanti ontdekt wat hij haar nog meer heeft geflikt: hij heeft al maanden stilletjes geld van Palmnoot naar zijn eigen rekening gesluisd. Het gaat om tonnen. Dat vindt ze niet eens het ergste: dat hij haar vertrouwen heeft beschaamd doet het meest zeer.

Shanti laat Richard met dreigende taal gaan

Shanti laat Richard met dreigende taal gaan

 

Zonder dat Rik het weet, racet ze naar het vliegveld voor een laatste confrontatie met Richard. Ze geeft hem een slag in het gezicht voor wat hij heeft gedaan en rijdt daarna huilend naar huis waar ze Rik bijpraat. Ze wil verder geen politie: al wat ze wil is rust voor de baby.

Rik snapt niet dat Shanti zo gelaten reageert

Rik snapt niet dat Shanti zo gelaten reageert

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!