GTST

GTST spoiler: Julian en Elisa’s Ongemakkelijke Herontmoeting op Flekslove: Drama en Liefdesverdriet in GTST

Date leed

Bing probeert er voor Julian en Elisa te zijn nu het definitief over en uit is tussen de twee. Hij adviseert hen beiden de draad weer op te pakken, maar daardoor zorgt hij indirect dat Elisa haar ex tegenkomt op Flekslove. Ondertussen weet ze ook de versierpoging van Richard te weerstaan.

Elisa schrikt als ze Julian op Flekslove treft
Elisa schrikt als ze Julian op Flekslove treft

 

Julian heeft een match met Carola, een leuke dame van 42, maar kan onmogelijk een goede openingszin verzinnen. Hij wil niet saai overkomen, maar Bing en Merel kunnen hem niet echt helpen. Uiteindelijk kiest hij voor iets simpels als ‘alles goed?’

Julian zoekt hulp bij zijn match
Julian zoekt hulp bij zijn match

 

Uiteindelijk heeft hij zijn date met Carola in CS. Het begint een tikje onwennig, maar de sfeer slaat binnen enkele minuten al helemaal dood als Elisa onverwacht binnen komt lopen. Julian voelt zich betrapt en kapt het afspraakje al snel af. Hij mist Elisa overduidelijk.

Julian is nog niet over Elisa heen
Julian is nog niet over Elisa heen

 

Laura’s grootste opdracht

Laura is terug uit Frankrijk en maakt kennis met haar nieuwe verzorger Bart Koster. De eerste indruk is positief: hij is warm, attent en ze hebben genoeg raakvlakken. Ook Henk lijkt tevreden met de keus, het geeft hem wat meer vrije tijd… Meer dan hij raad mee weet.

Laura krijgt een feestelijk welkom
Laura krijgt een feestelijk welkom

 

Laura krijgt het daarentegen drukker dan ooit. Op de miljonairsborrel heeft Ludo een schatrijke klant voor haar opgesnord: de man geeft haar carte blanche om een doek van 5 bij 3 meter te maken. Een enorme klus die ze eerst niet ziet zitten: ze kan toch niet op een steiger gaan staan werken?

Laura staat voor een creatief dilemma
Laura staat voor een creatief dilemma

 

Laura wil de opdracht teruggeven, maar Bart heeft een goed idee: waarom maakt ze het werk niet uit kleinere doeken die samen één geheel vormen? Laura heeft direct inspiratie en samen vangen ze Henk op die hijgend de pillen komt langsbrengen, niet wetende dat Bart daar allang aan gedacht had.

Henk moet leren loslaten
Henk moet leren loslaten

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!