GTST

Marwan Komt in Nood na Verraad van Tamara en De vlinders van Manu

Marwan is dom geweest

Marwan dacht vorige week zijn vriendinnetje Tamara te helpen door tijdens de miljonairsborrel de vitrinekast met het peperdure collier stuk te slaan en het aan haar te geven. Hij geloofde echt dat ze bij de beveiliging hoorde, maar zij, Ewald en Van Groeningen zijn na het incident verdwenen.

Marwan ziet in dat hij fout zat
Marwan ziet in dat hij fout zat

 

Marwan kan niet anders dan concluderen dat hij zich voor het karretje van de dievenbende heeft laten spannen. Met een gebroken hart besluit hij alles eerlijk op te biechten aan rechercheur Alex de Boer die verbijsterd luistert.

Marwan vertelt niet de hele waarheid
Marwan vertelt niet de hele waarheid

 

Merel hoort over de zaak en Marwans betrokkenheid en gaat bij haar vriend langs. Ze schrikt als ze ontdekt dat hij tegen Alex heeft verzwegen dat hij en Tamara een relatie hadden. Als dit uitkomt, en dat lijkt onvermijdelijk, dan zit hij nog dieper in de problemen.

Merel vindt Marwan niet handig
Merel vindt Marwan niet handig

 

Merels waarschuwing blijkt niet onterecht: Alex spot Marwan op de bewakingsbeelden van het pand waar Tamara, Ewald en Van Groeningen hun meetings hielden. Net als Marwan naar de politie wil gaan om zijn affaire met Tamara op te biechten, staat Alex al op de stoep. Marwan doet alsnog zijn verhaal.

Marwan praat Alex toch bij over zijn relatie
Marwan praat Alex toch bij over zijn relatie

 

 

Daarmee denkt hij dat alles geregeld is: hij bezweert er niks mee te maken te hebben. Maar de bekentenis, de videobeelden en wat aangetroffen vingerafdrukken zijn genoeg om hem als lid van de dievenbende te zien. Hij haalt zelfs het nieuws als er een opsporingsbevel uitgaat. Al snel staat de politie op de stoep.

Marwan hoort op tv dat hij gezocht wordt
Marwan hoort op tv dat hij gezocht wordt

 

De vlinders van Manu

Het is griepseizoen en Nola’s weerstand is zwak, dus Bing is streng: voorlopig komt er niemand meer over de vloer, ook geen schoolvriendjes. Manu baalt hiervan: hij wilde met een klasgenoot aan een werkstuk werken. Nola en Nina hebben door dat er meer speelt als het klasgenootje een meisje blijkt.

Manu is een beetje verliefd
Manu is een beetje verliefd

 

Manu is niet te genieten door de situatie. Nola en Nina zijn stiekem wel benieuwd wat voor meisje het is en zorgen dat hij toch Lieke mag uitnodigen. Ze is beleefd, zit op paardrijden en woont in een goede buurt: wat de vrouwen betreft is Lieke goedgekeurd.

Nina en Nola vinden Lieke okay
Nina en Nola vinden Lieke okay

 

Maar het gezellige onderonsje is van korte duur: als Bing erachter komt dat er toch bezoek is, zet hij Lieke vriendelijk doch dwingend buiten de deur. Manu is woedend en scheldt zijn vader verrot: hij verpest ook altijd alles. Bing is hier absoluut niet van gediend, maar hij geeft vooral Nina de volle laag.

Bing is niet happy met Nina
Bing is niet happy met Nina

 

Uiteindelijk draait Bing toch bij. Hij maakt excuses en staat toe dat Lieke toch langs mag komen. Hij helpt Manu zelfs met de tekst voor een appje om het allemaal weer goed te maken.

Bing maakt het goed met Manu
Bing maakt het goed met Manu

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!